İSTANBUL / MALTEPE - Ataköseoğlu İlkokulu

Ara

3 Aralık Engelliler Haftası dolayısıyla, okulumuzda farkındalık etkinlikleri yapıldı.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Aysun ALPAY 'ın çalışmasını üstlendiği,Halkoyunları tüm hızıyla devam ediyor

ZAMAN ÇİZELGESİ

Kas

Milli Eğitim Bakanlığının hazırlamış olduğu Öğrencilere Yönelik Ara Tatil Takvim kitapçığı ektedir.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığının hazırlamış olduğu Öğrencilere Yönelik AAilemle Oynuyorum Ara Tatil Oyun  kitapçığı ektedir.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığının hazırlamış olduğu Öğrencilere Yönelik Ara Tatili Önerileri kitapçığı ektedir.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Törenimizden

Kas

Milli Mücadelemizin önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 85. yıl dönümünde minnet ve şükranla anıyorum.

Dilek Gürel

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Veli Akademileri seminerlerimiz başlıyor.

Ekm

Değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ALTINÖZ okulumuzu ziyaret etti. Kendisi ile okulumuzun ihtiyaçları ve yeni öğretim yılı ile ilgili istişare de bulunduk.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için öğrencilerimizden kuşyuvaları yapmalarını istedik.Okulumuz bahçesindeki ağaçlarımıza asarak kuşların yuva yapmalarını sağlamayı amaçladıklarını.Öğrencilerimiz birbirinden güzel kuşyuvaları ile bizi kendilerine hayran bıraktılar.

Eyl

Sayın 1sınıf velilerimiz, Ataköseoğlu İlkokulu ailesine hoşgeldiniz.2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı
İlkokul Uyum Rehberini sizlerle paylaşıyoruz

Eyl

Sayın okul öncesi sınıfı velilerimiz, Ataköseoğlu İlkokulu ailesine hoşgeldiniz.2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı
Okul öncesi Uyum Rehberini sizlerle paylaşıyoruz

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramının 101.yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve silah arkadaşları olmak üzere tüm  kahramanlarımızı saygı,rahmet  ve minnetle anıyoruz.