İSTANBUL / MALTEPE - Ataköseoğlu İlkokulu

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Yeşilay Cemiyeti arasında yapılan işbirliği protokolü gereği, Yeşilay Gönüllüsü gençlerimiz ve yöneticileri 3. Ve 4.sınıflarımızda öğrencilerimizle etkinlik yaptılar.Öğrencilerimiz keyifli vakit geçirerek eğlenirken öğrendiler.

Ock

Geleneksel Çocuk Oyunları 4.sınıflar Mendil Kapmaca yarışmasında İlçe 4. olduk Öğrenci ve öğretmenimizi kutluyoruz

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri"projesinde 3/D sınıfı biz de Varız diyor.Dil ve zeka gelişimine katkısı olan Resfebe ile projeye dahil oldular.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Çocuklarımız İlkyardımla Daha Güvende" projesi kapsamında okulumuzda 4.sınıflara ilkyardım eğitimi verildi.

Ara

Veli Akademileri Projesi kapsamında yapılacak seminerimize tüm velilerimiz davetlidir...

Ara

Sağlıklı Adımlar Projemiz okul öğretmenimiz Hasan Durusoy koordinatörlüğünde tüm 3.sınıflarımızda yürütülmektedir.@saglikli.adimlar

Ara

Okulumuzun tuvaletleri Maltepe Belediyesi tarafından dezenfekte edildi ve okulun tüm birimleri personellerimiz tarafından temizlendi.

Ara

Rehber öğretmenimiz 3.sınıf öğrencilerimize de "Mahremiyet Eğitimi" verdi.

Ara

3 Aralık Engelliler Haftası dolayısıyla, okulumuzda farkındalık etkinlikleri yapıldı.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Aysun ALPAY 'ın çalışmasını üstlendiği,Halkoyunları tüm hızıyla devam ediyor

ZAMAN ÇİZELGESİ

Kas

Milli Eğitim Bakanlığının hazırlamış olduğu Öğrencilere Yönelik Ara Tatil Takvim kitapçığı ektedir.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığının hazırlamış olduğu Öğrencilere Yönelik AAilemle Oynuyorum Ara Tatil Oyun  kitapçığı ektedir.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığının hazırlamış olduğu Öğrencilere Yönelik Ara Tatili Önerileri kitapçığı ektedir.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Törenimizden