İSTANBUL / MALTEPE - Ataköseoğlu İlkokulu

Mrt

Öğrenci velilerinin okuldaki öğretmenlerle görüşme zamanlarını ayarlamak amacıyla bir okul randevu sistemi geliştirilmiştir.

Okulumuz internet sitesi üzerinden çalışacak olan sistemde Veliler, e-devlet kullanıcılarıyla sisteme giriş yaparak öğretmenlerin zaman çizelgesinde boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabileceklerdir.

Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğleye sistem açık olacaktır. Öğleden sonra okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecektir.

Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebileceği gibi, aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecektir.

Veli giriş ekranları 25.03.2024 tarihinde okul web sitesi üzerinden erişime açılacaktır.

Mrt

Kahvaltı Etkinliğimize katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Okul Aile Birliğimizin Düzenlemiş olduğu Kahvaltı etkinliğine tüm velielrimizin katılımını bekleriz.

Mrt

Yeryüzünü, bilgi, kültür, zerafet, insani değerler, iş,aile ve sosyal  yaşam içerisindeki rolleri ile ayrıca savaşta, barışta, felaket zamanlarında,tarih boyunca mücadelesi ile gururlandıran, güzelleştiren, şevkati, sevgisi, sabrı ile bünyesinde bütün erdem ve güzellikleri barındıran, üretken kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlarım.

Şbt

Ebevyn Tutumları- Ailede Pozitif Disiplin Nasıl Sağlanır ? konulu Veli Akademilerine tüm velilerimiz davetlidir.

Şbt

Kefi'nin maceraları serisi, Kovuk , Gizemli Duvar , Sünger Şehir ve Zamansız Şehrin İnsanları kitaplarının yazarı Seda ÖĞRETİR okulumuzdaydı. "Dilimizin Zenginlikleri Projesi  kapsamında okulumuza davet edilen yazarımıza öğrencilerimiz sorularını sordu, yazarımız cevapladı. Öğrencilerimiz adına kendisine teşekkür ediyoruz.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM 2. DÖNEM VELİ TOPLANTI TARİHLERİ

1. SINIFLAR: 23/02/2024 CUMA SAAT 15:00

2. SINIFLAR: 22/02/2024 PERŞEMBE SAAT 15:00

3. SINIFLAR: 21/02/2024 ÇARŞAMBA SAAT 15:00

4. SINIFLAR: 20/02/2024 SALI SAAT 15:00

Şbt

Okulumuzu 2.döneme hazırlamak için dezenfekte işleri yanında yeni düzenlemeler de yaptık.

Şbt

Sevgili öğrenciler,tatil dönüşü projelerinizi teslim etmeyi unutmayınız.İyi tatiller

Değerli Öğretmenlerim,Sevgili Öğrencilerim ve Kıymetli Veliler

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1.dönem sonu faaliyet planı kapsamında Sosyal Sorumluluk Saatinde "Küçük Girişimler,Büyük Kalpler"sloganı ile bir eşyasını bağışlayabilme,paylaşabilme,duygusunu tatması,iletişim becerileri ve girişimcilik ruhu ile toplanan ürünleri satabilmesi,tanıtımını yapabilmesi,matematik dersine destek verebilmek amacı ile velisi tarafından verilen harçlığı istediği ürünleri mukayese ederek alabilmesi,güncel hayat içerisinde kendisine güven duygusunu geliştirmesi ve özellikle sınıfça elde ettikleri geliri,okulumuz adına bir SMA hasta bebeğe,LÖSEV e,deprem bölgesinde bir okula,Gazze"ye,bir köy okuluna,Mehmetçik Vakfına,TEMA vakfına eşit şekilde bölünerek değerlendirilmesi için kermes düzenlenmiştir.Öğrencilerimizin yardımlaşma,paylaşım,duyarlı olma davranışı göstermeleri müdürlüğümüzce hedeflenmiştir.Etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen öğrencilerime,öğretmenlerime, velilerimize,okul aile birliği üyelerimize teşekkürlerimi sunarım.Ataköseoğlu İlkokulu öğrencileri;Küçük girişimleriniz ve Büyük Kalpleriniz iyilik yapmaktan yarıştığınız için sizlerle,sizi yetiştiren öğretmen ve velileriniz ile gurur duyuyorum.

Ock

Sosyal Sorumluluk saati kapsamında öğrencilerimizin getirdikleri 2.el kıyafetler ihityaç sahiplerine ulşatırmak üzere Kızılay yetkililerine teslim edildi

Ock

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.Vatanımız uğruna can veren aziz şehitlerimizi anmak ve minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla   Ataköseoğlu İlkokulu olarak Bayrak Törenimizde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Yeşilay Cemiyeti arasında yapılan işbirliği protokolü gereği, Yeşilay Gönüllüsü gençlerimiz ve yöneticileri 3. Ve 4.sınıflarımızda öğrencilerimizle etkinlik yaptılar.Öğrencilerimiz keyifli vakit geçirerek eğlenirken öğrendiler.