İSTANBUL / MALTEPE - Ataköseoğlu İlkokulu

Mrt

1/C sınıfı Öğrencilerimizin ve Öğretmenlerinin düzenlemiş oldukları program ile Yeşilay Haftasını kutladık.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşını Ezbere Okuma yarışmasına katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

3/ C sınıfımıaın hazırlamış olduğu törenle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

sINIFLARIMIZDA YAPILAN ETKİNLİK VE ÇALIŞMALARDAN BİR KESİT...

Ock

4/B sınıfı öğrencilerimiz Sancaktepe Trafik Eğitim Parkında bilgilerini tazelediler.

Ock

Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında sınıflarımızda zeka oyunları çalışmaları yapıldı.

Ock

Okulumuzda düzenlenen Kitap Okuma Etkinliği ve Sözcük çalışmalarına tüm sınıflarımız katılım sağladı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Dede Korkut masallarından kendi masal kitaplarını oluşturdular.

Öğrencilerimiz Ebru Etkinliğini yaptılar

Anasınıfı B şubemizin Bir Yaş Büyüdüm Partisi

Ock

2/D sınıfı öğrencilerimiz Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anahtar kelimelerle hikaye oluşturuldu.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anasınıfı veli katılımı ile hikaye okuma etkinliği yapıldı

Anasınıflarımızdan "Bir Yaş Büyüdüm"partisinden

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri"projesinde 3/D sınıfı biz de Varız diyor.Dil ve zeka gelişimine katkısı olan Resfebe ile projeye dahil oldular.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Çocuklarımız İlkyardımla Daha Güvende" projesi kapsamında okulumuzda 4.sınıflara ilkyardım eğitimi verildi.