İSTANBUL / MALTEPE - Ataköseoğlu İlkokulu

Küçük Girişimler,Büyük Kalpler ( Sosyal Sorumluluk Projesi )

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1.dönem sonu faaliyet planı kapsamında Sosyal Sorumluluk Saatinde "Küçük Girişimler,Büyük Kalpler"sloganı ile bir eşyasını bağışlayabilme,paylaşabilme,duygusunu tatması,iletişim becerileri ve girişimcilik ruhu ile toplanan ürünleri satabilmesi,tanıtımını yapabilmesi,matematik dersine destek verebilmek amacı ile velisi tarafından verilen harçlığı istediği ürünleri mukayese ederek alabilmesi,güncel hayat içerisinde kendisine güven duygusunu geliştirmesi ve özellikle sınıfça elde ettikleri geliri,okulumuz adına bir SMA hasta bebeğe,LÖSEV e,deprem bölgesinde bir okula,Gazze"ye,bir köy okuluna,Mehmetçik Vakfına,TEMA vakfına eşit şekilde bölünerek değerlendirilmesi için kermes düzenlenmiştir.Öğrencilerimizin yardımlaşma,paylaşım,duyarlı olma davranışı göstermeleri müdürlüğümüzce hedeflenmiştir.Etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen öğrencilerime,öğretmenlerime, velilerimize,okul aile birliği üyelerimize teşekkürlerimi sunarım.Ataköseoğlu İlkokulu öğrencileri;Küçük girişimleriniz ve Büyük Kalpleriniz iyilik yapmaktan yarıştığınız için sizlerle,sizi yetiştiren öğretmen ve velileriniz ile gurur duyuyorum.
                                                                                                                                                                                               Dilek GÜREL
                                                                                                                                                                                               Okul Müdürü