T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / MALTEPE - Ataköseoğlu İlkokulu

DEĞERLİ ATAKÖSEOĞLU İLKOKULU AİLESİ;

 İstanbul doğumlu olup, aslen Amasya’lıyım .Yedikule lisesini birincilik ile bitirdikten sonra Mimar Sinan Üniversitesi ,Mimarlık Fakültesi , Şehir ve Bölge Planlama bölümünden birincilik ile mezun oldum. Öğretmenlik yapma idealini seçerek 1997 senesinde Ağrı İli Patnos ilçesinde Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladım.  Fatih İlçesi Karagümrük ilkokulu'nda öğretmenlik  daha sonra Fatih ilçesi Kocamustafapaşa ilkokulunda müdür yardımcısı olarak görev yaptım.

DEĞERLİ ATAKÖSEOĞLU İLKOKULU AİLESİ;
 İstanbul doğumlu olup, aslen Amasya’lıyım .Yedikule lisesini birincilik ile bitirdikten sonra Mimar Sinan Üniversitesi ,Mimarlık Fakültesi , Şehir ve Bölge Planlama bölümünden birincilik ile mezun oldum. Öğretmenlik yapma idealini seçerek 1997 senesinde Ağrı İli Patnos ilçesinde Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladım.  Fatih İlçesi Karagümrük ilkokulu'nda öğretmenlik  daha sonra Fatih ilçesi Kocamustafapaşa ilkokulunda müdür yardımcısı olarak görev yaptım.  2012 senesinde Zeytinburnu İlçesi Ayhan Şahenk ilköğretim Okulunda müdürlük görevime başladım. 2014 yılında atandığım Zeytinburnu ilçesi Fatma Süslügil ilkokulundaki 8 yıllık müdürlük görevimi tamamlayarak, Maltepe ilçesi Ataköseoğlu ilkokulu'ndaki müdürlük görevime başlamış bulunmaktayım.
 Sevgi ve Saygı ile sizleri selamlıyorum.
 Öğretmen arkadaşlarım için eğitim lideri ,Velilerimiz için bir rehber , kıymetli evlatlarınızın yarınlara sağlıklı , mutlu ve başarılı bir şekilde taşınmasında yol arkadaşı, emaneti baş tacı yapan güvenilir bir yönetici,
 Öğrencilerimiz için bazen bir öğretmen, arkadaş ,okuldaki temsili velileri, onlara gülen gözler ile bakan ve güven telkin eden müdürleri olmak duygusundayım.
Ataköseoğlu İlkokulu Ailesini aynı amaç altında köklü bağlar ile  birbirine bağlayarak, Milli Eğitim sahasında kuvvetli ,  kökler salabilmek arzusundayım.
 Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı mutlu, özenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, iletişim becerileri gelişmiş, milletimizin, milli ve manevi  öz değerler ruhuna uygun yetiştirmeyi hedefleyen, idealist, , öğrenme ve öğretmede farkındalık yaratan ,yetkin, uzman  idareci ve öğretmen kadromuz ile, Milli Eğitim camiasının en seçkin ilkokulu olma yolunda ilerleme azim ve kararlılığını göstereceğimize şahsım, idari ve eğitim kadrom adına söz veriyorum.
 Sayın Kaymakamımız ve  İlçemizin Değerli Protokolüne,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Okul Aile Birliğimize,  öğretmenlerim ve velilerime güzel dilekler ile beni  uğurlayan  Fatma Süslügil İlkokulu  Ailesine teşekkür eder.,
  Saygılarımı Sunarım.
Tüm öğrencilerim ile tanışmayı heyecanla bekler, gözlerinden öperim..
                                                                                                                                                                                           Dilek GÜREL

                                                                                                                                                                                           Okul Müdürü

 

 

 


  07-08-202307-08-202307-08-202307-08-202307-08-202307-08-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.08.2023 - Güncelleme: 07.08.2023 16:48 - Görüntülenme: 203
  Beğen | 2  kişi beğendi