T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / MALTEPE - Ataköseoğlu İlkokulu

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı

Değerli Müdür yardımcım ve Öğretmen Arkadaşlarım,
Aydınlık yarınların güvencesi olan sevgili öğrencilerim,
Saygıdeğer Velilerimiz ve Misafirlerimiz,

 

25-04-2024Değerli Müdür yardımcım ve Öğretmen Arkadaşlarım,
Aydınlık yarınların güvencesi olan sevgili öğrencilerim,
Saygıdeğer Velilerimiz ve Misafirlerimiz,

Bugün burada, yüreklerimizi coşturan bir heyecanla, umutlarımızı ve sevgimizi en yüksek perdeden haykırmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. umutlarımızı yeşerten ve geleceğimize dair en güzel hayallerimizi paylaştığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın sevincini ve gururunu yaşadığımız- kutlama programına hoş geldiniz, bayramınızı kutluyor, hepinizi  saygı ve sevgiyle selamlıyor en kalbi duygularımla hoş geldiniz diyorum.  
Bu anlamlı gün, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ,egemenlik kayıtsız şartsız milletindir denildiği gündür ve atamız tarafından çocuklarımıza armağan edilmiştir.
Bugün, yüreğimizdeki sevgi, umut ve coşkunun her tür renginin yaşanmasının en güzel şekilde ifadesidir.
Her biri biricik , her biri milletin temeli Sevgili öğrencilerim ,
Gözlerinizdeki ışık, yüzlerinizdeki gülümseme, bizlere geleceğe dair en büyük güveni veriyor. Sizler, bu ülkenin geleceği ve umudusunuz. Sizler, yarının liderleri, bilim insanları, sanatçıları ve öğretmenleri olacaksınız.
Bugün sizler için  sadece bayram değil, aynı zamanda geleceğe dair umutlarımızı ve güvenimizi de ifade ederek her seferinde vatanı sizlere emanet ettiğimiz gündür. Sizler, bilgiyle donanmış, vatanını, milletini seven, çağdaş ve ileri görüşlü bireyler olarak yetiştirilmektesiniz. Ülkemizin aydınlık yarınları sizinle şekillenecek. Bu nedenle, eğitiminize ve kendinizi geliştirmeye önem vermeniz sizlere yakışır
Bugün, umut dolu yarınlarımızı inşa etmek için bir araya geldik. Bu anlamlı gün vesilesiyle, geleceğimizin teminatı olan siz değerli çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diliyorum
Bugün, sizleri en yüksek sesle alkışlamak istiyoruz! Sizler, sevgi dolu yüreklerinizle, ülkemizi daha ileriye taşımak için çabalayan yeşermiş fidanlarımızsınız.
Son olarak, bu anlamlı gün vesilesiyle, özgürlüğün, barışın ve kardeşliğin egemen olduğu ,yeryüzündeki hiçbir çocuğun savaş ile tanışmadığı  bir dünya dileğiyle sözlerime son vermek istiyorum. bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinden vazgeçmeyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan kılmak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum.

                                   Yaşasın 23 Nisan!
                                   Yaşasın umudumuz çocuklarımız
                                   Yaşasın Türkiye,
                                   Yaşasın Vatan…


                                                                                                           Dilek GÜREL
                                                                                               Ataköseoğlu İlkokulu Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 08:37 - Görüntülenme: 16
  Beğen | 9  kişi beğendi